"Chcem, aby bolo ticho. Aby bolo počuť plač a bolesť..."
Milan Rúfus

...


Vítam vás na mojich stránkach, v mojom malom kútiku. Tu vždy zložím hlavu keď už nebudem schopná kráčať ďalej.

Autorské práva sa vzťahujú na všetky mnou-vytvorené texty na tomto blogu (čiže všetky, pod ktorými nie je uvedený iný autor, alebo texty piesní).
Ďalej by som chcela upozorniť čitateľov, že niektoré články, hlavne poviedky, nie sú vhodné pre mladších 18 rokov.
V textoch a opäť hlavne v poviedkach sa môže vyskytovať SLASH či FEMSLASH, preto ak vám táto téma z akéhokoľvek dôvodu prekáža doporučujem vám pozorne čítať warningy písané ku každému článku, ktorý to potrebuje.

Každý komentár je viac ako len vítaný :)

Keby ste mali nejaké pripomienky, dotazy, alebo sa len rozhodli, že by ste ma radi kontaktovali môj mail je white.neko.princess@gmail.com

Budem veľmi rada ak sa rozhodnete pridať a prispieť do rubriky "Jednohubky"
kliknite a dozviete sa viac ;)

...



Pracujem na...

Taaakže, dlho som sa neozvala, ale dúfam, že vám to čoskoro vynahradím (je mi jasné, že hovorím len sama k sebe, ale to sa dúfam časom zas zmení). Práve aktívne pracujem na dvoch nových sériach, s ktorých jednu už mám rozpísanú a u druhej zatiaľ len dotváram hlavné charaktery. Ďalej mám v pláne jednu jednorázovku kde už presne viem čo a ako, ale na to sa potrebujem dostať do tej správnej nálady (na čo teraz vôbec nemám čas, takže na to si ešte chvíľku počkáte). Držte mi palce :)

(momentálne nevychádza, séria je pozastavená až do okamihu kým sa ňou autorka začne zase zaoberať)

EVERYONE FREAKING...

HERE!!!

Ešte stále je tu možnosť vypýtať si poviedku na želanie od mojej osoby :) Ale pozor, už to bude umožnené len jednému záujemcovi!

utorok 2. augusta 2011

Shortbus


18+ a to ani nie tak môj článok, ale film o ktorom hovorím určite jo ;)



===>SONG<===


We all bear the scars
Yeah, we all feign a laugh
We all cry in the dark
Get cut off before we start

And as your first act begins
You realise they're all waiting
For a fall, for a flaw, for the end

And there's a path stained with tears
Could you talk to quiet my fears
Could you pull me aside
Just to acknowledge that I've tried

As your last breath begins
Contently take it in
Cause we all get it in
The end

And as your last breath begins
You find your demon's your best friend
And we all get it in
The end


Odhliadnuc od toho, že nejak takto vyzeral môj minulý piatok v meste... až na to, že Tartaros sa otriasal metalom, prevažná väčšina návštevníkov baru bola striktne odetá v čiernej, chlast tiekol prúdom a pá ďalších detailov... ehm, a že mi ten tar zavreli pred tým než som toho pôvabného francúza stihla pretiahnuť!... mno tak radšej naspäť k pôvodnej téme.
Shortbus, film, na ktorý existuje toľko názorov ako ľudí čo ho videli. Ja osobne ho absolútne milujem a to rozhodne nie kvôli početným erotickým scénam. Áno, myslím to vážne! Popravde keď som sa prvý krát pustila do pozerania Shortbusu, po pár minútach som to vypla s tým, že to nie je nič iné ako obyčajné porno s chabým pokusom o príbeh. ALE keďže mi bol tento film doporučený niekým koho názoru si cením skúsila som to znovu a som rada, že som tomu dala šancu :)
Shortbus som videla nikoľko krát a zakaždým tam nachádzam a uvedomujem si nové myšlienky. No dobre, možno ani nie tak myšlienky ako fakty o medziľudských vzťahoch a ľuďoch samotných. Po prvom zhliadnutí som si povedala ok, po druhom mi došlo, že sa z mnohým z filmu dokážem stotožniť a po treťom, že každý jeden človek na takýto film reaguje inak. Do veľkej miery záleží na tom aký ten človek je. Tento film nie je o hereckých výkonoch, hudbe ani scenári! (btw natočili ho tak, že nahnali skupinku hercov pod "jednu strechu" a potom natočili čo z toho vzniklo)
Niekto sa pred týmto filmom uzavrie, niekto sa naopak otvorí, ale v každom prípade neverím, že ak si ho neskúsite pozrieť bez predsudkov nič si z toho neodnesiete :)

MNE Shortbus pomohol uvedomiť si veľa vecí o mojej osobe a o tom ako neskonale úzko spätý je náš sexuálny život so všetkými ostatnými aspektami života.



Na obrázku je Justin Bond, chlapík čo naspieval songu čo ste si už isto vypočuli. Inak je to herec (tuším, že viac ako filmu sa venuje divadlu) a transvestita... teda aspoň myslím, že ešte stále. Čítala som totiž kadečo o tom, že sa chystá na operáciu a tak, ale to budú len fámy. Vo filme bol úplne, že rozkošný a to v tom zmysle, že som sa dosť posmiala na jeho pestrej palete výrazov a tak...


Lindsay Beamish, herečka, s Shortbuse hrala jednu z mojich obľúbených postáv. Severin bola taktiež na zožratie :) a rada by som vám to ďalším pictom (tento krát záberom s filmu) dokázala


Áno, vidíte dobre, má ho na vodítku ;P


A nakoniec, tento nevinne pôsobiaci mladý muž síce nie je práve môj typ, ale aj mne sa na jeho tváričku dívalo celkom dobre. Zahral ho Jay Brennen a treba podotknúť, že taktiež skladal všetku hudbu, ktorá v Shortbuse zaznieva.

Tak, to je odo mňa všetko. Na záver by som len chcela povedať, že už som si vypočula veľa názorov na toto dielko. Aj kladných aj záporných a mnohé od ľudí, ktorých si vážim. Záleží hlavne na vás s akej stránky to pojmete :)

1 komentár:

  1. Až jsem se na to musela kouknout znova! : ) Ale nechápu, co se Ti tak líbí na majiteli toho místa? mimochodem, tahle písnička se mi nikdy nelíbila, ale ta úplně první mě nadchla naprosto : )

    W.

    OdpovedaťOdstrániť